CalSAWS | Agenda – PSC

Meeting: Project Steering Committee (PSC)

Location: CalSAWS 620 Roseville Parkway, Roseville, CA 95747 | Cypress Conference Room

Date: Thursday, October 17, 2024

 Time:
 9:00 AM – 12:00 PM

 Zoom:
 PSC Zoom Link

 Conference:
 1-888-788-0099

 Meeting ID:
 933 7428 9595

CONVENE MEETING OF THE PROJECT STEERING COMMITEE – All scheduled items will be heard in the Cypress conference room of the CalSAWS office located at 620 Roseville Parkway. The Public Session of this meeting shall be accessible virtually via Zoom. The call-in number is: **1-888-788-0099**, enter Meeting ID **933 7428 9595**, or join the webcast by clicking <u>PSC Zoom Link</u>.

In addition to the location listed above, the following locations will be available for attendance inperson and/or via Zoom:

- 2115 W. Wardrobe Ave. Merced, CA 95341
- 855 Partridge Drive, Ventura, CA 93003
- 8156 San Juan Ave., South Gate, CA 90280
- 100 East California Avenue, Bakersfield CA 93307
- 955 Overland Court-Suite 100, San Dimas, CA 91773
- 1255 Imperial Ave, Suite 400, San Diego, CA 92101
- 22690 Cactus Ave, Moreno Valley, CA 92553
- 929 Koster St. Eureka, CA 95501

PUBLIC SESSION

9:00 a.m. – Convene Meeting of the Project Steering Committee ("PSC") of the CalSAWS Consortium ("CalSAWS")

Time	Lead	Topic
9:00 AM (5 min)	Alberto Banuelos	1. Call Meeting to Order
9:05 AM (5 min)	Alberto Banuelos	2. Confirmation of Quorum and Agenda Review.
9:10 AM (TBD)	Alberto Banuelos	 Public Comment: Public opportunity to speak on any Item NOT on the Agenda. Public comments are limited to no more than three minutes per speaker, except that a speaker using a translator shall be allowed up to six minutes.

Time	Lead	Topic
		Note: The public may also speak on any Item ON the Agenda by waiting until that item is read, then requesting recognition from the Chair to speak.
Action Ite	ms	
9:10 AM (5 min)	Alberto Banuelos	 Approval of the Minutes and review of the Action Items from the September 19, 2024 PSC Meeting.
Informatio	onal Items	
9:15 AM (5 min)	Arnold Malvick Rachel Frey Sara Kiewet	5. Performance Trends
9:20 AM (20 Min)	Lynn Bridwell Onur Senman	 6. BenefitsCal Update ROI Update Release Highlights BenefitsCal Items Improving User Experience SSA Assistor Apps
9:40 AM (15 min)	Lisa Salas	7. Release & Policy Updates FCED
10:05 AM (15 min)	Andi Claman	8. Fresno GenAl Update
10:20 AM (15 min)	Dawn Wilder	9. Gainwell Infrastructure Transition-in Discussion
10:35 AM (15 min)	Sara Kiewet	10. Hyland Imaging Infrastructure Update
10:50 AM (15 min)	Peggy Macias	11. ICT Update
11:05 AM (5 min)	Tom Hartman	12. Procurement Update
11:10 AM (10 min)	Steve Zaretsky Cecelia Rolon	13. State Partners Updates OTSI

Time	Lead	Topic
	Katie Mead	CDSSDHCS
11:20 AM (40 min)	PSC Members	14. Regional Priorities
12:00 PM	Alberto Banuelos	15. Adjourn Meeting

The agenda and supporting documents are available for review during regular business hours at 620 Roseville Parkway, Roseville, CA 95747. All items on the consent agenda will be considered in a single motion unless separate action is requested by a Committee Member or member of the public.

In accordance with the Ralph M. Brown Act, this meeting agenda is posted at least 72 hours prior to the regularly scheduled meeting date in the lobby of the locations noted above.

The meeting facility is accessible to persons with disabilities. If an assisted listening device or other service will be needed in order to participate in the public meeting, a request should be made through the Secretary of the Board at least three (3) business days prior to the Committee meeting. The Secretary's telephone number is (916) 282-3834. The Secretary's office is located at 620 Roseville Parkway, Roseville, CA 95747.