CalSAWS | Agenda – PSC

Meeting: Project Steering Committee (PSC)

Location: CalSAWS 11971 Foundation Place, 3rd Floor, Gold River, CA 95670 | Valley Oak Conference Room

Date: Thursday, July 17, 2025 Time: 9:00 AM – 11:30 AM

061475

 Zoom:
 PSC Zoom Link

 Conference:
 1-888-788-0099

 Meeting ID:
 944 8713 9093

Passcode:

CONVENE MEETING OF THE PROJECT STEERING COMMITEE – All scheduled items will be heard in the Valley Oak conference room of the CalSAWS office located at 11971 Foundation Place, 3rd Floor, Gold River, CA 95670. The Public Session of this meeting shall also be accessible via Zoom. The call-in number is: **1-888-788-0099**, enter Meeting ID **944 8713 9093** and Passcode **061475**, or join the webcast by clicking <u>PSC Zoom Link</u>.

In addition to the location listed above, the following locations will be available for attendance inperson and/or via Zoom:

- 8156 San Juan Ave., South Gate, CA 90280
- 737 South State Street, Ukiah, CA 95482
- 955 Overland Court-Suite 100, San Dimas, CA 91773
- 12860 Crossroads Parkway South, City of Industry, CA 91746
- 1400 W. Minthorn Street, Lake Elsinore, CA 95230

PUBLIC SESSION

9:00 a.m. – Convene Meeting of the Project Steering Committee ("PSC") of the CalSAWS Consortium ("CalSAWS")

Time	Lead	Topic
9:00 AM (5 min)	Irene Huizar	1. Call Meeting to Order
9:05 AM (5 min)	Irene Huizar	2. Confirmation of Quorum and Agenda Review.
9:10 AM (TBD)	Irene Huizar	 Public Comment: Public opportunity to speak on any Item NOT on the Agenda. Public comments are limited to no more than three

Time	Lead	Topic
		minutes per speaker, except that a speaker using a translator shall be allowed up to six minutes.
		Note: The public may also speak on any Item ON the Agenda by waiting until that item is read, then requesting recognition from the Chair to speak.
Action Ite	ms	
9:10 AM (5 min)	Irene Huizar	 Approval of the Minutes and review of the Action Items from the June 27, 2025 PSC Meeting.
Informatio	onal Items	
9:15 AM (15 min)	Julia Erdkamp	5. CalSAWS Conference Debrief
9:30 AM (15 min)	Robert Lusk	6. BenefitsCal Document Upload Research Update
9:45 AM (15 min)	Frederick Gains Onur Senman Chloe Winders- Singer	 7. BenefitsCal Update GCF Sunset & Support Customer Facing Enhancements Application Completion Rate and Exit Rate Metrics
10:00AM (15 min)	Karen Rapponotti Michele Peterson	8. Release & Policy Updates
10:15 AM (10 min)	Dawn Wilder Rajesh Tahaliyani	9. Transition Update
10:25 AM (15 min)	Dawn Wilder Onur Senman Lisa Salas	10. Monthly Performance Trends
10:40 AM (5 min)	Tom Hartman	11. Procurement Update Quality Assurance
10:45 AM (15 min)	Steve Zaretsky Cecelia Rolon Katie Mead	12. State Partners Updates OTSI CDSS

Time	Lead	Topic
		DHCS
11:00 AM	Irene Huizar	13. Adjourn Meeting

The agenda and supporting documents are available for review during regular business hours at 11971 Foundation Place, 3rd Floor, Gold River, CA 95670. All items on the consent agenda will be considered in a single motion unless separate action is requested by a Committee Member or member of the public.

In accordance with the Ralph M. Brown Act, this meeting agenda is posted at least 72 hours prior to the regularly scheduled meeting date in the lobby of the locations noted above.

The meeting facility is accessible to persons with disabilities. If an assisted listening device or other service will be needed in order to participate in the public meeting, a request should be made through the Secretary of the Board at least three (3) business days prior to the Committee meeting. The Secretary's telephone number is (916) 282-3834. The Secretary's office is located at 11971 Foundation Place, 3rd Floor, Gold River, CA 95670.